lunes, 20 de enero de 2020

ARRIVÉ EN NORMANDIE

Le 19 Janvier vers 22 h j'ai pris un avion pour aller à Rennes pour un échange de deux mois en Normandie. J'étais très nerveuse parce que j'ai dit au revoir à ma famille et mes amis pour longtemps mais quand j'étais dans l'aviion j'ai commencé à penser à tous les bons moments que j'allait vivre avec mes nouveaux copins de lycée.

Après nous sommes arrivés, nous avons pris nos valises et nous sommes allés rancontrer nos correspondants français. Il était très jolie, il avait une affiche "bienvenue" avec nos prénoms et il avait mis de la musique dans l'aeroport. Nous avons parlé avec eux pendant cinq minuts et avons fait un photo de groupe.

Finalement nous sommes montés chaque un dans la voiture de son français pour 2 heures de route, moi avec Gemma et sa correspondante et Louise, ma correspondante, et j'ai rencontré ma famille française quand nous sommes arrivés à la maison. Après nous nous sommes installés tard le soir et le jour prochain on avait lycée.






CATALÀ

El 19 de gener vaig agafar un avió per anar a França a fer un intercanvi de dos mesos a Normandia. Estava bastant nerviosa pel fet d'haver de dir adéu a la meva família i amics durant un llarg període de temps, però després a l'avió vaig començar a pensar en els moments increïbles i experiències que viuria amb els meus nous companys d'institut. Just quan vam aterrar a l'aeroport, que va ser un viatge bastant curt d'una hora i mitja aproximadament, vam trobar-nos amb les nostres respectives corresponents. Va ser molt emotiu i hi va haver música acompanyant la situació ja que portaven un altaveu. Vam estar parlant amb ells uns cinc minuts i tot seguit vam fer una fotografia tots junta. Finalment vam pujar al cotxe de la nostra família francesa on també hi havia la Gemma ja que els pares de la seva corresponent no podien anar-la a buscar a causa de treball, i després de dues hores vam per fi instal·lar-nos a la casa i vam desfer l'equipatge.

Estic molt emocionada per pensar que demà començarà aquesta experiència tan emocionant i realment no puc esperar. La primera impressió de la meva francesa ha estat genial, el poc temps que he estat xerrant amb ella he gaudit i he vist que és una persona amb la que podré comptar si alguna vegada tinc cap problema. No podria estar més feliç! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario